Juli bijeenkomst - bouw zelf een Joomla! module met Maarten Blokdijk

dagen
uren
minuten
seconden
15 juli 2019 19:00 tot 15 juli 2019 22:30
Gezien: 408

We starten de avond met Joomla! nieuwtjes en ontwikkelingen. Hierdoor ben je snel weer op de hoogte. Na het hoofdonderwerp eindigen we met Dr. Joomla! Ben je met een website bezig en loop je vast, of werkt er iets niet? Leg je probleem via www.jug010.nl voor aan Dr. Joomla!. Met elkaar komen we er zeker uit.

Bouw zelf een Joomla! module.

Voor het hoofdonderwerp van de avond gaan we samen aan de slag. Maarten Blokdijk van Cloudfaction helpt ons stapsgewijs door het maken van een module. Voor beginner tot gevorderde erg leuk natuurlijk: hoe en waar toon je informatie uit Joomla! op je website? Wat te doen als je het anders wil dan in een bepaalde extensie? Hoe pak je het aan, waar moet je op letten, wat zijn de do's and dont's in Joomla! omgevingen, en hoe zit het met Joomla4 compatibiliteit?

Neem je laptop mee want met een beetje geluk heb je na afloop je eerste eigen module gebouwd!

Vooraf mee eten?
Vanaf 17:30 uur zijn we aanwezig en eten we samen een hapje. De menukaart bij La Cocotte is prima en zeker betaalbaar.

Locatie
De locatie van de JUG010 Meeting is: Brasserie La Cocotte. Adres: Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet-Rotterdam. Je kunt er gratis parkeren. Let even op als je met de auto komt: kies afslag 17a (Pernis) en ga bij de verkeerslichten linksaf. Na een paar honderd meter zie je La Cocotte aan de rechterkant.

De JUG010 Meetings beginnen standaard om 19:00 uur en we ronden om ca. 22.30 uur af. De toegang is dankzij de bijdragen van onze sponsors gratis.