Mei bijeenkomst met een presentatie over "Wordpress versus Joomla?"

Days
Hours
Minutes
Seconds
13 mei 19:00 tot 13 mei 22:30
Hits: 280

joomla vs wordpress

We starten de avond met met Joomla! nieuwtjes en ontwikkelingen. Hierdoor ben je snel weer op de hoogte. Na het hoofdonderwerp eindigen we met Dr. Joomla! Ben je met een website bezig en loop je vast, of werkt er iets niet? Leg je probleem via www.jug010.nl voor aan Dr. Joomla!. Met elkaar komen we er zeker uit.

Joomla versus WordPress

De vraag 'WordPress of Joomla?' leidt vaak tot reacties bij de voorstanders van één van beide oplossingen. Of je nu Joomla of WordPress gebruikt, het gaat uiteindelijk om het resultaat. Het zijn tools waarmee je prachtige websites kunt bouwen en dat kan met beide. En een tool is een tool en geen doel op zich. Maar goed, verschillen zijn er natuurlijk wel. Maarten Blokdijk neemt ons mee en zet de verschillen op een rij.

Vooraf mee eten?

Vanaf 17:30 uur zijn we aanwezig en eten we samen een hapje. De menukaart (pdf) bij La Cocotte is prima en zeker betaalbaar.

Locatie

De locatie van de JUG010 Meeting is: Brasserie La Cocotte. Adres: Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet-Rotterdam. Je kunt er gratis parkeren. Let even op als je met de auto komt dat je afslag 17a Pernis kiest. Ga dan bij de verkeerslichten linksaf en na een paar honderd meter zie je La Cocotte aan de rechterkant. De JUG010 Meetings beginnen standaard om 19:00 uur en we ronden om ca. 22.30 uur af. De toegang is dankzij de bijdragen van onderstaande sponsors gratis.

Sponsors 2019

Wil je de JUG010 sponsoren en jouw logo hier tonen, neem dan even contact op.